Manualul tamplarului de mobila

Prin intermediul a 370 de pagini si sute de imagini, “Manualul tamplarului de mobila” va ofera solutii clasice pentru probleme cu care se confrunta tamplarii dintotdeauna. Veti invata cum sa va confectionati o masa...

Tendinta in decor interior: Placarea cu caramida aparenta

Astazi, vorbesc despre tendinta –  zid de caramida in decor.

Ar trebui sa adoptam zidul de caramida in decorul interior al casei noastre?
Cand vorbim despre caramizi in decorul casei, ne vine in minte imediat aspectul industrial, larg si spatios al mansardelor din New York, pe care le vedem in multe filme.
Dar veti realiza foarte repede, ca nu avem nici un motiv sa fim invidiosi pe prietenii nostri din New York si ca putem sa decoram peretii casei noastre cu aceasta caramida atat de versatila.

MASA DE PASTE

MASA DE PASTE

Paștele este o sărbătoare care întotdeauna ne surprinde puțin. În primul rând, spre deosebire de Crăciun, data nu este niciodată aceeași, deoarece este stabilită în funcție de luna plină după echinocțiul de primăvară, care este în 20 martie.

Idei pentru a avea liniste acasa!

Idei pentru a avea liniste acasa!

Mai mult de unu din doi oameni declară că sunt deranjati de zgomotul din interiorul casei. Zgomotele provenite de la strada, cartier, mașini … Când zgomotul deranjant este zilnic și repetitiv, viața la domiciliu devine insuportabilă. Opriți poluarea fonică din interiorul casei voastre!

Cum creezi o camera de joaca daca nu ai una suplimentara in casa?

Cum creezi o camera de joaca daca nu ai una suplimentara in casa?

Ați vrut vreodată să creați o cameră de joacă specială pentru copiii vostri, dar nu aveți o cameră suplimentară în casa pentru a o modifica?
Această problemă a fost depășită si iata o idee stralucita: de ce să nu transformați garajul într-un loc unde copiii ar putea deveni galagiosi si murdari fara a crea probleme?

Cum sa faci bani din gradina ta

Cum sa faci bani din gradina ta

Stiai că gradina ta este o sursa potențiala de venit? Tot ce iti trebuie este puțina imaginatie – si cateva sugestii utile de la noi.

Pietele agricole locale si cele engros sunt locuri unde tu poti sa te inspiri, poti gasi produse pe care sa le folosesti in casa. Gradina ta te poate ajuta să economisesti bani, dar la fel de bine sa si castigi. Un spatiu de lucru acasa, sau o cooperare iti creeaza o multime de oportunitati.

ANCA SUIUGAN SE PREZINTA VOUA

ANCA SUIUGAN SE PREZINTA VOUA

Bine-ai venit în colţul meu!

Înainte de a-ţi arăta operele mele, e politicos să mă prezint. Anca Suiugan mi-e numele.M-am născut în Oradea, un oraş liniştit şi încărcat de istorie. Am descoperit pasiunea pentru pictură pe când aveam 9 ani. Atunci am încercat să-mi conving un văr că barba nu-i ajută imaginii, dimpotrivă. Pentru că eram prea mică pentru a-mi lua părerea în serios, l-am desenat. I-am arătat cum îl văd eu cu barbă: un tânăr frumos care-şi ascunde tinereţea în părul cârlionţat.

bannerHomepage