Ce minunatii faureste Rozica Miclescu!

Ce minunatii faureste Rozica Miclescu!

Am “intalnit” pe Rozica Miclescu pe blogul arhitectei Adela Parvu ( https://adelaparvu.com), pe care-l rasfoiesc mereu pentru a gasi inspiratie.
Am fost fericita sa vad ce covoare si tapiserii faureste aceasta doamna! Minunat!

Mi-am bucurat sufletul sa vad covorul oltenesc, scoarta moldoveneasca, laicerul sau covorul muntenesc cum sunt realizate cu talent si maiestrie de aceasta, alaturi de tapiseria si stampa decorativa.

Tot ce creeaza Rozica Miclescu impresionează nu numai prin frumusetea si eleganta compozitiei, ci și prin armoniile cromatice, diverse și de bun gust.

Calitatea este exceptionala si trebuie sa spun ca odata achizitionate aceste produse, le poti lasa mostenire generatiilor viitoare. Si se vor bucura de apreciere cu siguranta.

” As putea sa spun ca lucrez de cand m-am nascut! Am deschis ochii prima data pe războiul de țesut al bunicii. Mai tarziu, pe la vreo 5 anisori, ma uitam la mainile dumneaei incercand sa inteleg ce face prin acele miscari rapide. N-am prea reusit: eram prea mica si mainile ei ma ameteau… Dar am atot stat pe langa bunica si ea mi-a spus foarte multe din tainele acestui meștesug. Ma sfatuia insă tot timpul sa invat carte, ca de tesut o sa-mi teasă ea zestrea! „Tu sa mergi la scoala, sa invti carte, sa ajungi cineva!”, imi spunea. Mi-am ascultat bunica – am învatat carte, am facut si studii de pictura, si de tapiserie, pentru ca am indragit foarte mult acest meșteșug. Dar mai tarziu am ajuns sa fac tot covoare, pentru ca aceasta pasiune m-a urmarit tot timpul si cred ca a fost destinul meu”.

Va prezint o doamna frumoasa si pretioasa! Trebuie sa vedeti si sa admirati!

Sc Carpet Rosart Srl
Adresă:Strada Mihai Eminescu Nr. 26 Loc.106400 Vălenii de Munte, Prahova
Tel: 0244 280 661
Mob: 0722 788 121

Close Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

bannerHomepage