EISENWARENMESSE - International Hardware Fair Köln 2018

Ieri, 04 Martie 2018, si-a deschis portile International Hardware Fair Köln 2018.
O prezentare unică. Cu 2.670 de expozanti din 55 de tari, EISENWARENMESSE – International Hardware Fair Köln este cea mai mare expozitie internationala din intreaga lume.

Oferta variază de la unelte, la elemente de fixare și accesorii, până la consumabile industriale și pentru îmbunătățirea locuinței.
Pe 144.000 de metri pătrați de spațiu expozițional, la fiecare doi ani, întreaga industrie globală prezintă ceea ce este important și ce va deveni important în sectorul hardware.

Nu se poate face? Ba da, se poate! Cam asta-i sloganul expozantilor de la Koln.
EISENWARENMESSE este împărțită în patru segmente de produse bine aranjate. Aici, cumpărătorii profesioniști pot găsi competențe hardware într-o formă consolidată și structurată.

Gama de produse la categoria SCULE
– Unelte manuale
– Scule electrice (portabile, staționare) și accesorii
– Masini-unelte

Gama de produse la categoria INDUSTRIE
– Unelte cu aer comprimat
– Scule de înaltă presiune
– Echipament de sudare și lipire
– Atelier de accesorii
– Magazin și fitinguri
– Scări și schele
– Sănătate și siguranță / siguranța locului de muncă

Gama de produse la categoria FIXARE, FERONERIE
– Tehnologie de fixare
– Tehnică de fixare
– Amenajari de cladiri
– Accesorii pentru mobilier
– Accesorii mici
– Articole metalice decorative

Gama de produse la categoria CASA
– Articole sanitare si accesorii
– Produse chimice
– Interioare și mobilier
– Materiale de constructii, elemente si accesorii, structuri exterioare
– Consumabile auto și accesorii, accesorii pentru biciclete

Cam tot ce inseamna industrie si DIY. Si printre cei 2700 expozanti, doar doua firme din Romania. Noi nu mai producem nimic in Romania, noi nu avem nevoie sa vindem nimic, noi nu avem nevoie sa aratam nimic.

Pentru toti cei care se considera antreprenori, care au productie in Romania, am rezumat cele 10 cele mai importante motive pentru care vizitarea sau expunerea la un targ international de talia INTERNATIONAL HARDWARE FAIR este o necesitate reala.

… pentru că este cel mai mare târg comercial din industrie
Cu 144.000 de metri pătrați de spațiu expozițional și peste 2.700 de expozanți din 56 de țări, INTERNATIONAL HARDWARE FAIR este cea mai mare expoziție internațională a industriei hardware. O fundație perfectă pentru o afacere bună!

… pentru că veți găsi întreaga gamă de produse din industria hardware aici
Indiferent dacă produceti aparate sau consumabile industriale, tehnologie de fixare și de conectare sau de construcție sau intermediati livrări de produse “Do-it-yourself”: cele patru zone ale Târgului Internațional acopera toate subiectele importante din acest sector și întreaga gamă de produse.

… pentru că aici se întâlnește “Cine produce cu Cine cumpara” din industrie
Printre expozanți se numără marile branduri ale industriei hardware – aici veți găsi toți jucătorii importanți într-un singur loc.

… pentru că puteți afla totul despre cele mai recente tendințe aici
De la noile cerințe și standarde de siguranță la dezvoltări precum Industry și Smart Home: la târg, puteți experimenta cele mai recente tendințe din industrie și soluții inovatoare la prima mana.

… pentru că este vorba despre viitorul digital al industriei
Pe scena centrală a Târgului Hardware totul se învârte în jurul digitizării. La Summit, furnizorii de servicii, furnizorii de soluții și operatorii de portal își prezintă inovațiile și informează despre noile evoluții ale cursurilor. Companiile tinere, creative, prezintă noi idei, soluții și procese digitale. Bucurați-vă de impulsuri și concepte inovatoare – și puneți fundamentul succesului dvs. în lumea digitală.

… pentru că aici se confruntă inovațiile de mâine
Cu premiile EISEN, Târgul Internațional și partenerii săi de cooperare onorează cele mai bune idei și soluții în domeniul inovării și al responsabilității sociale corporative.

…deoarece aici posibilitățile cele mai inovative de fabricare a aditivilor sunt prezentate “pe viu”
La imprimanta 3D specială, veți afla totul despre noile tehnologii, evoluții și modele de afaceri în procesul de fabricare a aditivilor. Descoperiți ceea ce este posibil deja, cu imprimantele 3D, participand la demonstrații și prezentări live ale expertilor internaționali – și luați acasă noi impulsuri pentru afacerea dvs.

… pentru că aici veți găsi noutățile de top pentru grădinărit, DIY și construcții
Pe bulevardul DIY, cei mai buni jucători ai industriei, caselor și grădinilor, printre care Abus, Alpina, Burg-Wachter, Fischer, Hailo, Hettich, Schellenberg, SPAX și Tesa, prezintă noile lor noutăți.

… pentru că puteți face cele mai bune contacte aici
Mențineți rețeaua dvs., faceți contacte noi și discutați subiecte actuale. La târg, aveți posibilitatea de a vă extinde rețeaua cu contacte de înaltă calitate. Fie că vă aflați în lounge-ul de hardware, în timpul unei vizite pe forum sau în întâlnirile conviviale la Party-ul de întâmpinare – profitați de ocazia unei conversații personale.

… deoarece Koln este un oras care, întotdeauna merită o vizită
Experimentați metropola Rinului cu toate fațetele și culorile. Catedrala din Köln, scena culturală plină de viață și cordialitatea poporului din Köln. Gustați un adevărat Kölsch și gustați deliciile bucătăriei rafinate.

Fiindca poti sa ai produse de o calitate foarte buna, dar daca nu aud clientii de tine, degeaba.

Close Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

bannerHomepage