ATELIERUL DE USI

You are here Home  > Amenajari interioare  > Lambriuri >  ATELIERUL DE USI

ATELIERUL DE USI

Va oferim o gama variata de modele de usi, din lemn masiv si stratificat dar suntem mereu deschisi la modele personalizate, acceptand cu placere orice provocare.
Usile noastre sunt facute sa reziste cel putin pentru a fi vazute si de stranepotii dvstra iar finisajele de exceptie impreuna cu accesoriile de cea mai buna calitate o sa va demonstreze imediat ca sunt produse premium care aduc luxul in casa dvstra.

CALITATEA
Lemnul este singurul material 100% ecologic, care este folosit la nivel global pentru constructii si tamplarie. Lemnul ofera o estetica, eleganta si frumusete inegalabile. Nobletea acestuia este evidentiata de utilizarea in realizarea mobilei si a unor obiecte de lux. Tamplaria din lemn stratificat se potriveste oricarui stil architectural, putand fi realizata cu un finisaj variat.

AVANTAJE
Pe langa aceste aspecte, lemnul ofera o serie de alte avantaje mai pragmatice, cum ar fi: are un coeficient de calitate ridicat; are un coeficient de dilatare mic; Mai mult, lemnul este un material traditional care si-a demonstrat rezistenta in timp. Calitatea si proprietatile
sale deosebite au fost evidentiate de modul de comportare a tamplariei din lemn realizata in urma cu sute de ani si care inca se pastreaza functionala in multe cladiri istorice.

TEHNOLOGIE
Lemnul stratificat se obtine prin suprapunerea si lipirea prin presare a mai multor straturi de lemn natural. Fiecare strat este obtinut prin debitarea radiala a lemnului, iar adezivul folosit este unul special, rezistent la apa. Rezultatul este o structura rigida si stabila, in care deformarile si modificarile de volum ale fiecarui strat sunt anihilate de catre celelalte straturi. Comparativ cu lemnul masiv, lemnul stratificat ofera si alte avantaje: este uniform (fara noduri), nu se deformeaza, nu putrezeste, nu lucreaza in timp.

LISTA DE SERVICII
– USI INTERIOR-EXTERIOR
– SCARI
– MOBILIER RESTAURANT
– FERESTRE
– PARDOSELI
– LAMBRIURI
– DIVERSE MATERIALE LEMN
– GARANTII
– SERVICII POST GARANTIE

Datorita vastei noastre experiente in tamplarie , va putem oferi si alte servicii la cerere. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
Date de contact – ATELIERUL DE USI
Sat Pleasa
Comuna Bucov, Prahova.
Telefon: 0723 133 985
E-mail: office@atelieruldeusi.ro
Web – http://www.atelieruldeusi.ro

usi2

 

usi6

 

 


Our address

Address:
Romania, Prahova, Bucov
GPS:
44.9743, 26.085000000000036
Telephone:
0723 133 985
office@atelieruldeusi.ro
Web:
http://www.atelieruldeusi.ro

Leave a review

Preturi
Locatie
Personal
Gama de produse
Asistenta tehnica si service

Close Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

bannerHomepage