BRITHOUSE SRL

You are here Home  > Scule si unelte  > Accesorii scule electrice si consumabile >  BRITHOUSE SRL

Lantul de magazine Brithouse activeaza pe piata de bricolaj incepand din martie 2007 cand a fost deschis primul magazin in Timisoara.

In prezent avem deschise trei magazine in Timisoara, unul in Lugoj si unul in Drobeta Turnu Severin, urmand sa deschidem in viitorul apropiat si in alte orase din sud- vestul tarii.

BH 4 - exterior

In magazinele Brithouse gasesti tot ce ai nevoie pentru a-ti amenaja singur locuinta.

Peste 20 000 de articole la cele mai bune preturi de la peste 150 de furnizori interni si internationali, precum si produsele importate direct si exclusiv fac ca in magazinele noastre sa gasesti tot ce ai nevoie pentru constructie, renovare, amenajare casa si gradina.

BH 1 - interior 2

Gama de produse:
Materiale de constructii – Materiale metalurgice, Mortare si adezivi, Materiale pentru hidroizolatii, Materiale pentru termoizolatii, Placi si accesorii gips-carton, Sisteme acoperisuri, Fibre lemnoase, Scari, betoniere, roabe

Amenajari interioare – Placi ceramice, Adezivi, Spume poliuretanice,Silicoane, Covoare, mochete, Linoleum, Parchet si accesorii, Lambriuri,Glafuri,Blaturi si accesorii, Scari de mansarda, Usi si ferestre, Vopsele lavabile, Emailuri, Lacuri, Grunduri, Baituri

Sanitare – Accesorii baie, Cabine si panouri de dus, Cazi baie, Obiecte sanitare, Mobilier baie, Baterii

Instalatii sanitare – Tevi si fitinguri, Armaturi, Elemente scurgere, Racorduri si filtre, Canalizare, Accesorii instalatii

Instalatii termice – Boilere si instanturi, Cazane, Centrale termice, Radiatoare, Sobe, seminee, teracote

Menaj – Ustensile pentru casa si gradina, Solutii de curatenie

Electrocasnice
Electrice
Decoratiuni – Decoratiuni ferestre, Textile, Tapet, Autocolant, Stikere, Tavan si baghete din polistiren

Mic mobilier – Mobilier pentru birou, Mobilier pentru casa, Scaune

Gradina – Plante si gazon, Ingrijire plante, Ghiveci, Jardiniere, Pamant, Irigatii, Utilaje de gradina, Mobilier gradina, Piscine, Garduri, Plase protectie, Ambalaj material plastic

Scule si unelte – Scule electrice si accesorii, Unelte de mana si accesorii, Generatoare, Compresoare, Echipamente pentru sudura si lipire, Echipamente de protectie

Auto-moto – Accesorii auto, Anvelope, Piese auto

Serviciile noastre:

– Croitorie perdele – departament de croitorie la comanda: posibilitatea de a fi confectionata draperia si/sau perdeaua in modelul dorit.
– Debitare lemn – decupare gratuită a mai multor tipuri de material lemnos cumpărat, după măsurile indicate.
– Credite in magazin – posibilitatea achizitionarii produselor in rate prin credite de consum oferite in parteneriat cu Credit Europe Bank. Detalii suplimentare in magazinele Brithouse.
– Transport la domiciliu – transport gratuit sau contra cost in functie de cantitatea/volumul/ valoarea cumparaturilor. Detalii suplimentare in magazinele Brithouse.
– Mixare vopsele – posibilitatea de a cumpara nuanta/ culoarea dorita a vopselei (existenta unei masini speciala care va putea prelucra pe loc culoarea dorita).
– Banc probe – banc de probe pentru aparatura electrica.

Pe langa produsele existente la raft avem posibilitatea de a onora comenzi speciale din cataloagele care sunt puse la dispozitia clientilor de catre angajatii din magazine.

Date de contact – BRITHOUSE SRL  logo_brithouse
Adresa:Str. Enric Baader nr.13, Timisoara,
jud. Timis
Tel.: 0256/434001
Fax: 0256/433127


Our address

Address:
Timis, Timisoara
GPS:
45.759722, 21.230000000000018
Telephone:
0256/434001
Web:
http://www.brithouse.ro

Leave a review

Preturi
Locatie
Personal
Gama de produse
Asistenta tehnica si service

Close Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

bannerHomepage