FEROM ACTIV EXPORT S.R.L.

You are here Home  > Furnizori de servicii  > Firme de consultanta >  FEROM ACTIV EXPORT S.R.L.

FEROM ACTIV EXPORT S.R.L.
Grupul de companii FEROM ia nastere in 1991, ca o afacere de familie, ingloband experienta actionarilor, de peste 30 de ani, detinuta in domeniul comertului exterior acumulata atat in sectorul privat cat si in sectorul public. FEROM ACTIV EXPORT activeaza din 2010 fiind specializata pe consultanta de export, training al personalului de comert exterior, precum si servicii de consultanta.

Activitatea principala a societatii consta in furnizarea de consultanta pentru societatile romanesti, preponderent din zona de productie, care doresc sa isi mareasca volumul vanzarilor prin export. Avand in vedere profilul diferit al fiecarei societati precum si nevoile sale individuale, am perfectionat de-a lungul timpului o paleta variata de servicii, care acopera toate aspectele aferente operatiunilor de comert exterior.

Pentru mai multe informatii legate de serviciile oferite va rugam sa consultati paginile dedicate pe http://consultanta-export.ro

In momentul de fata, colaboram cu societati romanesti care activeaza in industria grea, metalurgie, cat si societati din domeniul produselor agro-alimentare, productie de alcool, etc.international-trade

Partenerii nostrii externi se impart in doua categorii, respectiv clienti, importatori si distribuitori traditionali cu ajutorul carora plasam produsele fabricate in Romania pe pietele externe, si companii cu functie de suport. care ofera servicii terte, precum asigurari, finantare pentru productie (factoring), credit insurance, transport, etc.

CONTACT: FEROM ACTIV EXPORT S.R.L.
Adresa: Str Spiru Haret, Nr 15, Sector 1, Bucuresti
Tel: +40757304050, +40744341118
Fax: +40314204432
Email : contact@consultanta-export.ro
Web-site : http://consultanta-export.ro


Our address

Address:
Romania, Bucuresti
GPS:
44.4267674, 26.1029157664
Telephone:
+40757304050, +40744341118
contact@consultata-export.ro
Web:
http://consultanta-export.ro

Leave a review

Preturi
Locatie
Personal
Gama de produse
Asistenta tehnica si service

Close Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

bannerHomepage