GreenWalls.ro - Pereti Vegetali si Gradini Verticale

You are here Home  > Decoratiuni  > Decoratiuni si accesorii pereti interiori >   GreenWalls.ro - Pereti Vegetali si Gradini Verticale

Green Walls vă pune la dispoziție o soluție durabilă pentru a aduce natura mai aproape și pentru a contribui la îmbunătățirea mediului și a microclimatului: amenajarea pereților vegetali, cunoscuți și sub denumirea de pereți vii sau grădini verticale.
Efectul vizual deosebit, reglarea temperaturii precum și biofiltrarea aerului sunt doar câteva dintre avantajele care au determinat dezvoltarea fulminantă a acestui concept în ultimii 15 ani.

Grădinile verticale reprezintă o soluție optimă pentru armonizarea naturii cu mediul urban, fiind potrivite atât în spațiile publice cât și în propriile locuințe.
Sistemul Green Walls poate fi instalat și folosit în orice domeniu de business, dar și acasă, beneficiind de avantajele aduse de plante. Montarea pereților vegetali se poate face pe aproape orice suprafață verticală.
Green Walls asigură instalarea și întreținerea grădinior verticale de interior și de exterior, în locația și cu plantele alese de dumneavoastră.

Vă invităm să vă bucurați de un aer mai curat și de o estetică impunătoare prin sistemul Green Walls. Green Walls transformă orice clădire într-o grădină vie!

Date de contact – GreenWalls.ro – Pereti Vegetali si Gradini Verticale
Calea Floreasca no.169A, building A, District no.1, Bucharest, Romania,
Tel.: 0755.355.590
E-mail: office@greenwalls.ro
Departament vanzari: vanzari@greenwalls.ro
Administrativ: office@greenwalls.ro
Marketing Manager: Daniela Hantea
E-mail: daniela@greenwalls.ro


Our address

Address:
Romania, Bucuresti
GPS:
44.4325, 26.103888900000015
Telephone:
0755.355.590
office@greenwalls.ro
Web:
http://greenwalls.ro

Leave a review

Preturi
Locatie
Personal
Gama de produse
Asistenta tehnica si service

Close Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

bannerHomepage