Henkel România

You are here Home  > Gresie si faianta  > Adezivi pentru gresie si faianta >  Henkel România

Henkel România a fost înfiinţată în 1994 ca filială a Henkel Central Eastern Europe Compania are în prezent cca 510 angajaţi, iar portofoliul său cuprinde peste 30 de mărci, mii de produse, de la produse cosmetice, detergenţi, adezivi comerciali şi profesionali până la tehnologii.

De la înfiinţarea sa în România, Henkel a lansat cu succes pe piaţa românească un important număr de mărci din portofoliul internaţional Henkel, precum : Persil, Pur, Rex, Perwoll, Silan, Perwoll, Clin, Bref , Somat– dintre detergenţi; Fa, Palette, Taft, Gliss, Schauma, Syoss, Perfect Mousse, dintre cosmetice; Ceresit, Thomsit, Moment, Super Attak, Loctite, Bonderite şi Teroson – dintre adezivi şi tehnologii.

henkel

In fiecare zi, milioane de clienti si consumatori din intreaga lume au incredere in Marcile si Solutiile noastre. Henkel a castigat aceasta incredere prin produse inovatoare si marci de incredere din toate diviziile sale.

henkel-wm

Diviziile noastre:
Adezivi, Etansanti & Solutii functionale pentru suprafete – sunt folositi in transporturi, electronica, industria aerospatiala, metalurgica, bunuri de folosinta indelungata, bunuri de consum, intretinere si reparatii si ambalaje, portofoliul diviziei oferind o mare varietate de produse pentru consumatorii industriali si cei casnici.
Laundry & Home Care – ofera produse de inalta calitate, care satisfac cerintele vietii tale de zi cu zi. Prin marcile si produsele noastre, vrem sa-ti facem viata mai usoara, mai buna si mai frumoasa, asa ca te invitam sa descoperi gama noastra de produse, impartite in 3 categorii: ingrijirea rufelor, spalarea vaselor si ingrijirea locuintei.
Beauty Care -produce şi distribuie o gamă largă de produse de calitate superioară, din următoarele categorii: produse pentru păr, pentru corp, pentru îngrijire orală şi parfumuri.

Va invitam sa vizitati site-ul nostru www.henkel.ro, iar noi suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice detalii suplimentare.

Date de contact – HENKEL ROMANIA S.R.L.
Adresă sediu: Bucureşti, Str. Ioniţã Vornicul nr. 1-7, Sector 2
Tel. 021.203.26.00
Fax. 021.203.26.55, 021.203.26.75


Our address

Address:
Romania, Bucuresti
GPS:
44.4267674, 26.102538399999958
Telephone:
021.203.26.00
Web:
http://www.henkel.ro

Leave a review

Preturi
Locatie
Personal
Gama de produse
Asistenta tehnica si service

Close Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

bannerHomepage