LAPROM ROMANIA

You are here Home  > Lemn  > Cherestele (tivite/netivite), semifabricate,frize >  LAPROM ROMANIA

LAPROM ROMANIA

LAPROM ROMANIA este parte a unui holding cu capital francez ce a acumulat peste 50 de ani de experienţă în prelucrarea şi comercializarea lemnului. Specializată în producţia şi exportul de cherestea de diverse esenţe autohtone, LAPROM ROMANIA a evoluat constant atât prin creşterea cifrei de afaceri cât şi prin consolidarea soluţiilor de business oferite clienţilor săi.
Datorită poziţiei sale, chiar în centrul României, înconjurată de zone împădurite deosebite de răşinoase, fag şi stejar, LAPROM ROMANIA are capacitatea de a livra produse de calitate conform standardelor internaţionale, valabile chiar şi pentru cele mai exigente pretenţii ale clienţilor.

Producem si livram :
1.Traverse din lemn pentru calea ferata produse conform standardului international tip EN 13145.
2. Panouri din lemn masiv din diferite specii cum ar fi fagul sau stejarul dar si specii de rasinoase, panouri care isi gasesc o larga intrebuintare in industria mobilei pentru fabricarea mobilerului de tip masiv, blaturi de bucatarie, polite, scari combinate si placari etc.
3. Cherestea din rasinoase,fag si stejar, cu aplicabilitate în diverse domenii datorită caracteristicilor structurale deosebite.
4.Brichete din rumegus de fag tip RUF, care au o putere calorica mare, fiind fabricate fara aditivi, cu un impact minim asupra mediului inconjurator.
5.Furnir de fag alb si rosu, aburit si neaburit, de mai multe dimensiuni. De asemenea putem livra si furnir de stejar european, tei si cires.
6.Tamburi din lemn cu respectarea specificatiilor standardelor internationale si/sau in conformitate cu specificatiile clientului.

Date decontact: LAPROM ROMANIA
Str. Avram Iancu, nr.86, Săcele, 505600 Jud. Braşov,Romania
Tel.: + 40 268 329 043;
Fax: +40 268 306 495;
E-mail: office@laprom.ro
Web Site – https://www.laprom.ro


Our address

Address:
Romania, Brasov
Telephone:
+ 40 268 329 043
office@laprom.ro
Web:
https://www.laprom.ro

Leave a review

Preturi
Locatie
Personal
Gama de produse
Asistenta tehnica si service

Close Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

bannerHomepage