SC EURO-WOOD SRL

You are here Home  > Mobilier  > Accesorii si feronerie mobilier >  SC EURO-WOOD SRL

EURO WOOD FURNIZOR SERVICII SI PRODUSE INDUSTRIALE

Echipa Euro-Wood este mereu preocupata de optimizarea costurilor de productie si de aducerea pe piata din Romania a noutatilor din domeniul prelucrarii lemnului, a celor mai noi accesorii realizate din materiale care respecta mediul, certificate dupa cele noi standarde europene si rezistente timp indelungat.
Oamenii, ideile, know-how-ul si cercetarea sunt atuurile noastre si valorile reale pe care ti le oferim.
Misiunea noastra este de a analiza tendintele pietii si printr-o corecta interpretare a exigentelor clientilor nostri sa oferim produse de o calitate superioara si solutii tehnice pentru optimizarea costurilor de productie.
Departamentul tehnic Euro-Wood ofera clientilor sprijinul necesar in demararea proiectelor inca din faza de proiectare, studiind si recomandand cele mai bune solutii pentru optimizarea fluxului de productie.

Euro-Wood asigura solutii complete pentru proiectarea si implementarea liniilor de productie pentru usi si ferestre din lemn, parchet, panouri masive si linii pentru imbinarea in dinti. Oferim utilaje noi si second-hand la preturi si in conditii avantajoase.

Oferta cuprinde: masina unghiulara pentru usi si ferestre, presa la rece pentru elemente stratificate si trave lamelare, presa la cald pentru panouri lamelare, presa la cald pentru aplicarea furnirului, presa la cald pentru covor de panouri continuu, linii de imbinat in dinti, uscatoare, masini de frezat pentru profilare si cepuire, set de freze programate pentru productia de usi si ferestre din lemn, masini clasice pentru prelucrarea lemnului (masini de rindeluit in grosime, abric, masini de gaurit orizontal, masini de frezat pentru obloane, pendula de retezat, etc), masini de prelucrat patru fete, masini de calibrat, masini de slefuit, circular de formatizat panouri, aspiratoare, prese de cadre, cabine de vopsit cu filtru de carton/perdea apa/carbune activ, conveior pentru vopsire, pompe si pistoale de vopsit, etc.
Euro-Wood isi sprijina clientii oferindu-le:
– cele mai moderne si eficiente solutii constructive;
– livrare rapida;
– instalarea, punerea in functiune a utilajelor si instruirea personalului beneficiarului;
– serviciu de asistenta tehnica post-vanzare specializat.

Alege produsele de inalta calitate distribuite de Euro-Wood si vei avea cu siguranta clienti multumiti.

Din oferta noastra mai recomandam folosirea broastelor, balamalelor si zavoarelor pentru usi si ferestre, a garniturilor de etansare, a lacurilor pe baza de apa sau a lacurilor poliuretanice.

Colaboram cu cei mai importanti producatori europeni de utilaje si acesorii pentru tamplaria din lemn: feronerie Alban Giacomo SpA, lacuri si vopsele Adler Lacke si Icro Coatings, manere Linea Cali SRL si Ghidini Pietro Bosco SpA, garnituri Roverplastik SpA, profile din aluminiu Europrofili Group, sisteme de culisare pentru interior Pettiti Giuseppe SpA si Villes 2000, masini si produse pentru slefuirea lemnului Mirka Ltd, chituri pentru lemn Impa, utilaje pentru prelucrarea lemnului RS Wood, sisteme orientabile pentru obloane Naco, pistoale si pompe pentru vopsit Walmec SpA.

Date de contact: SC EURO-WOOD SRL
Jud.Iasi, oras Podu Iloaiei, str. Budai, nr. 125 A
Tel: +4 0232 718 718
Fax: +4 0232 718 719
Mobil: +4 0745 650 400
Web: www.euro-wood.ro
Email: office@euro-wood.ro


Our address

Address:
Romania, Iasi
Telephone:
+4 0232 718 718
office@euro-wood.ro
Web:
http:// www.euro-wood.ro

Leave a review

Preturi
Locatie
Personal
Gama de produse
Asistenta tehnica si service

Close Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

bannerHomepage