SC PROFIX SRL

You are here Home  > Mobilier  > Accesorii si feronerie mobilier >  SC PROFIX SRL

SC PROFIX SRL cu sediul in Cluj-Napoca este un partener de incredere atat pentru furnizorii sai, companii de prestigiu din domeniu, cat si pentru beneficiarii sai din Romania. Politica noastra este axata pe calitate.

PROFIX SRL este reprezentantul exclusiv in Romania al firmei germane FISCHERWERKE, lider mondial in sisteme de fixare. De-alungul anilor aria produselor din portofoliu s-a extins in mod constant. Alte doua firme de prestigiu AMIG – Spania, producator de articole de feronerie si KRESS-electrik Germania, producator de scule electrice i-au incredintat firmei noastre distributia produselor lor in Romania.

Produsele noastre:
Sisteme de fixare – ProFIX va ofera sisteme de fixare adecvate atat pentru sarcini grele cat si pentru sarcini usoare – conexpand, ancore metalice, suruburi pentru lemn, metal, PVC, dibluri, elemente necesare fixarii obiectelor sanitare, spume poliuretanice ce garanteaza calitate si eficienta.
Sisteme pentru instalatii – Pentru ca instalatiile dumneavoastra sa fie complete, ProFIX va ofera elementele necesare punerii in functiune a acestora: console, diferite sisteme de legatura, sine de montaj, coliere cu garnituri de cauciuc, benzi metalice perforate,accesorii variate.
Feronerie – ProFIX va ofera o gama variata de elemente de feronerie – balamale pentru usi din metal sau usi din lemn, broaste de usi pentru usi clasice sau metalice, modele diversificate de suporturi de rafturi, zavoare clasice sau automate, conectori de lemn.
Scule profesionale – La ProFIX gasiti scule profesionale performante – ciocane rotopercutoare BIPOWER, masini de gaurit ce detin o tehnica ce satisface orice pretentie, surubelnite electrice de ultima generatie.
Burghie profesionale si carote – ProFIX va ofera burghiele profesionale de care aveti nevoie! Munca dumneavoastra va fi mult mai usoara cu burghiele profesionale SDS Max, SDS Plus, HSS-R pentru metal sau HSS-G pentru metal. ProFIX va ofera, de asemenea, si burghie speciale pentru lemn si gresie si faianta sau carote diamantate pentru asfalt si beton.
Scari si schele – ProFIX va ofera o serie de scari si schele profesionale, precum si cutii de transport. La ProFIX veti gasi scari fixe, scari mobile, scari si schele pentru depozite, acoperisuri, inaltimi medii sau foarte inalte.

Succesul nostru in cea mai mare masura se datoreaza dumneavoastra, partenerii nostri, alaturi de care ne-am dezvoltat si care ati crescut odata cu noi.

Echipa noastra tanara si dinamica este in contact permanent cu pulsul pietei, oferind servicii profesionale.

Date de contact – SC PROFIX SRLlogo
Sediu central: Cluj-Napoca, Calea Baciului 179/B, CP: 400230
Tel: 0264-455.166, 0264-592.449,
Fax: 0264-455.166, 0264-403.060
Email: office@profix.com.ro

Punct de lucru Bucuresti: Bd-ul Eroilor nr. 4 (fosta Sos. Stefanesti – in incinta SUT CARPATI), Oras Voluntari, jud. Ilfov
Tel: 0212-400.255, 0722-897.073

Web: www.facebook.com/profix.srl , http://www.profix.com.ro


Our address

Address:
Cluj, Cluj Napoca
GPS:
46.766667, 23.58333300000004
Telephone:
0264-455.166, 0264-592.449
office@profix.com.ro
Web:
http://www.profix.com.ro

Leave a review

Preturi
Locatie
Personal
Gama de produse
Asistenta tehnica si service

Close Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

bannerHomepage