SC SILVA NOBILIS SRL

You are here Home  > Articole camping si gradina  > Casute,garduri si pergole gradina >  SC SILVA NOBILIS SRL

SILVA NOBILIS MOBILIER USI FERESTRE DECORATIUNI

S.C. Silva Nobilis S.R.L. s-a înfiinţat în anul 2008 ca răspuns la nişa identificată pe piaţa prelucrării lemnului. De la începuturi, societatea s-a axat pe un flux tehnologic complet, începând cu debitarea buşteanului, uscarea cherestelei obţinute şi prelucrarea acesteia în produse finite sau semifabricate.
Silva Nobilis duce arta lemnului din Maramureş spre o varietate stilistică şi un complex repertoriu de semne ce oglindesc simbolurile esenţiale ale modului de a gândi şi a se exprima artistic moroşeneşte. Firma continuă o veche tradiţie de familie, în care artisticul în cultura lemnului este complementar utilului, iar frumosul este permanent, divers, subtil implicat.

Mobila din lemn masiv la comandă a fost mereu cea mai bună alegere pentru cei care își doresc în casa lor piese unice de mobilier care să le reflecte stilul și personalitatea. Silva Nobilis realizează mobilier la comandă pentru bucătărie, living, dormitor, baie, hol, camera copilului, terase sau alte amenajări exterioare, cât și pentru spații comerciale și spații industriale.

Silva Nobilis realizează parchet din lemn masiv pentru casă, apartament, spații comerciale și spații industriale, scări din lemn masiv, pardoseală pentru terase de exterior și parchet de trafic intens.

Ferestrele din lemn stratificat reprezintă soluţia optimă, atât din punct de veder tehnic, cât şi estetic. Acestea permit corelarea vizuală cu concepţia plasică a faţadelor, cât şi o coerenţă ambientală a spaţiilor interioare.

Uşile din lemn masiv pot fi realizate pline sau cu vitraj, menţinând performanţele înalte de izolaţie termică şi fonică, asigurate prin proprietăţile lemnului natural combinate cu vitraj termopan sau tripan, în funcţie de solicitare.

Scările reprezintă elemente funcţionale şi vizuale de o importanţă majoră pentru configurarea unei ambianţe pretenţioase şi confortabile.

Decorațiunile interioare(balustrade,masti calorifer,placari pereti,etc.) oferă spațiilor originalitate, fiind de cele mai multe ori elementele care reflectă personalitatea, obiceiurile, pasiunile și gusturile proprietarului.

Decorațiuni interioare: rafturi, rame din lemn, unelte din lemn, curpătoare, decorațiuni interioare de lux, decorațiuni pentru pereți, decorațiuni pentru restaurante și hoteluri, și altele.

Decorațiuni exterioare: obloane, gard din lemn, decorațiuni din lemn pentru fațada casei, decorațiuni pentru terase, și altele.

Date de contact: SC SILVA NOBILIS SRL
Str. Forestierilor 215,Loc. Baia Sprie, Jud.Maramureș
Email : contact@silvanobilis.ro
Tel.+40744 582 402
Web Site – https://silvanobilis.ro


Our address

Address:
Romania, Maramures, Baia Sprie
Telephone:
+40744 582 402
contact@silvanobilis.ro
Web:
https://silvanobilis.ro

Leave a review

Preturi
Locatie
Personal
Gama de produse
Asistenta tehnica si service

Close Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

bannerHomepage