MASA DE PASTE

MASA DE PASTE

Paștele este o sărbătoare care întotdeauna ne surprinde puțin. În primul rând, spre deosebire de Crăciun, data nu este niciodată aceeași, deoarece este stabilită în funcție de luna plină după echinocțiul de primăvară, care este în 20 martie.

Desigur, acest lucru are impact asupra altor sărbători creștine din calendarul gregorian, cum ar fi Duminica Floriilor și Vinerea Mare.
Datorită perioadei din an, pregătirile pentru petrecere pot fi complicate, deoarece se poate intampla intr-un moment în care studenții se află in examene, la jumătatea perioadei sau la sfârșitul anului. La locul de muncă, primăvara este mai solicitanta pentru unele persoane, deoarece coincide cu sfârșitul anului fiscal sau a sezonului fiscal.

Având în vedere acești factori, iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă reduceți nivelul stresului și să maximizați plăcerea de a vă reuni ca o familie.

1) Fiți planificat: acest lucru poate părea evident, dar pregătirea pentru sosirea unei mulțimi de oaspeți flămânzi este o modalitate foarte bună de a evita panica.
Dacă vă planificați meniul, veți fi capabili să rămâneți liniștiți.O săptămână sau două înainte de ziua D, mergeți la magazinul alimentar și cumpărați imediat ingredientele care nu sunt perisabile necesare pentru meniul dvs. Dacă unele feluri de mâncare pot fi pregătite în avans și înghețate, faceți-o! Va trebui să cumpărați fructe și legume proaspete cu o zi înainte de petrecere.
Dacă nu ați planificat încă meniul, aici sunt ideile suculente https://divainbucatarie.ro/2015/03/15/drob-mozaic-de-ied/ pentru a vă ajuta și inspira.

2) Gândiți-vă la copii: Paștele nu ar fi complet fără un roi de copii plini de energie și gata să se distreze. Asigurati-le un colț doar pentru ei, unde pot face diverse jocuri .
Rețeta câștigătoare este să-și păstreze mințile și mâinile ocupate. Odată cu soluționarea problemei copiilor, să trecem la adulți.

3)Găsiți un scaun pentru toată lumea si faceți șederea lor cât se poate de confortabilă. Scoateți orice element din camera de zi care ar putea strica buna dispozitie a oaspeților dvs.
Curățați și îndepărtați jucăriile, schimbați iluminarea astfel incat sa fie suficienta.
Fără a schimba complet decorul, faceti să se simtă confortabil in scurta vizită.

Mai jos o idee formidabila pentru aranjamentul mesei si indicatiile necesare sa poti face asta. Doar facem bricolaj!!!
Masa de Paști alb-negru

Materialele necesare:

– Ramuri mici (fără lemn uscat)
– ouă
– Un ac
– Un marcator negru
– Borcane din sticlă
– Flori proaspete

Pasul 1:
Primul pas este crearea micului cuib care va fi folosit pentru a ține oul.
Pentru a arata frumos, am ales ramuri cu boboci mici!Alegeți cea mai lungă ramură și formați un cerc cu ea. Lăsați un diametru puțin mai mic decât oul pentru sprijin.
Apoi, adăugați celelalte ramuri și răsuciți-le împreună pentru a crea un cuib frumos mic.

 

Pasul 2:
Am ales să scriu o litera mare pe ou, tinand cont de numele oaspetilor.
Pentru a fi usoara procedura, eu am ales sa fierb oua albe si sa le las asa. Albe.
Folosind un creion, conturati litera inițială a primului nume pe ouă.

Pasul 3:
Colorati litera cu marcatorul(sau cu o creta).

Decorați-vă unele dintre borcanele dvs. de sticlă cu flori proaspete, iar celelalte cu lumanari. Aranjați borcanele în centrul mesei.
Pentru a avea o masă armonioasă, am ales în principal flori albe și verzi.
Am ales să-mi asez masa cu farfurii negre care vor scoate in evidenta albul oualelor!

4)Bucurați-vă de moment: Chiar dacă nu primiți oaspeți acasa, perioada Paștelui poate fi o mare oportunitate de a încetini ritmul, de a te relaxa și distra.
Profitați de acest weekend lung pentru a vă plimba. Sărbătorile sunt inseamna la fel de mult pentru tine ca și pentru familia ta, nu uita.
Permiteți-va timp să vă reîncărcați energia, mental și fizic, mai ales dacă pregatirile te-au ținut ocupat. Bucurați-vă de refugiul confortabil pe care l-ați creat.
Fii mândru de realizările tale, oricât de mici ar fi acestea.

Morala: tu ești stăpânul fericirii tale. La Paște, fie că aveți oaspeți acasă, fie că vă bucurați de weekendul lung, nu uitați să vă oferiți ceva timp doar pentru dvs.

Close Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

bannerHomepage