Natürlich – mobilier und decorațiuni

Natürlich – mobilier und decorațiuni

Natürlich este un concept de magazin ce apartine producatorului roman de mobilier Larix din inima Transilvaniei, Reghin jud Mures, cu produse de mobilier si decoratiuni, toate de rigoare germana.

Conceptul Natürlich integrează mai multe categorii de mobilier, de la dormitor pană la bucatarie, camere de zi, sufragerii, tapiterie, camere de tineret, office si decoratiuni, toate cu un design deosebit, modern sau clasic pentru toate gusturile.

Ce ii face diferiti pe cei de la Natürlich este procesul modern de fabricatie ce implică folosirea unei tehnologii unice de furniruire a placilor de pal şi de imbinare cu elemente de lemn masiv la care se adauga finisaje multiple, comparative cu produsele prezente pe pietele europene.

Un alt atu il constituie conceptul de produs personalizat pentru canapele, coltare, produsele tapitate si scaune. Astfel, clientii pot alege dintre peste 150 de tipuri de stofa si de piele ecologica și naturala.

Natürlich are in prezent o retea de 10 magazine in oreșele: Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Braila, Cluj Napoca, Medias, Oradea, Pitesti, Sibiu și Targu Mures. De asemenea, produsele Natürlich sunt prezente si in alte 38 de magazine partenere din toată tara.

” Viziunea noastră urmareste schimbarea imaginii serviciilor din aceasta industrie printr-o abordare diferita a relatiilor cu clientii, noi scoatem „nu” din conversatii si il inlocuim cu Natürlich!”, a precizat Bereczki Zsolt administratorul companiei Larix.

Compania Larix detine si magazinul online www.naturlich.ro, unde puteti face cumparaturi dar deopotriva puteti comunica cu specialistii.

Date de contact:
S.C. Larix Mobila S.R.L. ,
545300 – Reghin, str. Iernuteni, nr. 56
Tel: 0365 430 750
Email: hallo@naturlich.ro
Web:https://www.naturlich.ro

 

Close Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

bannerHomepage