Reclame

Informatii generale 

Portalul de afaceri reprezinta cea mai rapidă cale de a găsi informațiile necesare pentru alegerea unui furnizor de produse sau servicii, a potențialilor parteneri de afaceri, dar mai ales, a viitorilor clienți.

Publicitatea pe portal îți oferă posibilitatea să găsești parteneri pentru afacerea ta, dar și pentru promovarea generală a produselor și serviciilor, necesară companiei tale – de la asigurări și servicii bancare la echipamente profesionale, mobilier și servicii de transport.

Plasarea reclamei – bannerului meu pe Piata Virtuala a Bricolajelor

Portalul vă oferă acces la cea mai mare bază de date cu principalii decidenţi din industria D.I.Y. Membrii portalului acoperă toate segmentele pietei bricolajelor, de la producatori pana la furnizori de servicii. Contra unei taxe puteti transmite mesajul dumneavoastră publicitar celor mai importanţi manageri din industria mondială a bricolajelor .

Prin urmare, a vă face reclamă în portalul Bricolage Center Romania vă aduce avantajele vizibilităţii, asocierii cu ideile, informaţiile şi soluţiile de valoare şi a unui excelent raport preţ/performanţă a investiţiei.

Spaţiul publicitar din acest portal este vândut exclusiv de agenţia online Bricolage Center Romania.Pentru informaţii şi mai detaliate privind oferta de publicitate on-line pentru acest portal vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail sau la telefoanele din pagina de contact.

Ce avantaje aveţi dacă vă faceţi reclamă în portalul Bricolage Center Romania?

Un click generat din portalul nostru de afaceri este fie de la o persoană de decizie fie de la un consultant pentru o persoană de decizie. Serviciile noastre sunt adaptabile, atitudinea noastră este flexibilă iar preţurile sunt extrem de competitive permiţându-vă să valorificaţi la maximum acest nou mijloc de comunicare de mesaje publicitare.

Cum imi recuperez investitia?

Portalul de afaceri este locul in care orice afacere mica sau mare poate fi usor gasita de catre clienti.Fie ca ai deja un site sau nu, promovarea afacerii tale se poate face eficient si relativ cu costuri reduse pe un astfel de site.

Investiția ta în promovarea pe un portal diferă în funcție de beneficiile pe care vrei să le ai. Aceasta poate fi cuprinsă între 10 și 600 de Euro. Însă, dacă iei în considerare numărul de clienți și oportunitățile de afaceri de care poți profita, vei considera că ai făcut o investiție bună.

Despre vanzarea spatiului publicitar

Spaţiul publicitar din acest portal este vândut exclusiv de agenţia online Bricolage Center Romania.Oferim posibilitatea de a va face publicitate prin portalul Bricolage Center Romania prin urmatoarele modalitati:

1. Banner central pe prima pagina

Dimensiune: 639 x 90px

Pret: 150 euro/luna

bannerHomepage

2. Banner aliniat in partea dreapta a ecranului

Dimensiune: 300 x 250px

Pret: 100 euro/luna

bannerSidebar

 

 

 

 

 

 

 

3. Banner wide alianiat in partea dreapta a ecranului

Dimensiune: 300 x 120px

Pret: 50 euro/luna

bannerSidebarWideDescriere

4. Banner in paginile de prezentare ale companiilor.

Dimensiune: 639 x 90px

Pret: 50 euro/luna

bannerHomepage

Close Comments

bannerHomepage