Cum creezi o camera de joaca daca nu ai una suplimentara in casa?

Cum creezi o camera de joaca daca nu ai una suplimentara in casa?

Ați vrut vreodată să creați o cameră de joacă specială pentru copiii vostri, dar nu aveți o cameră suplimentară în casa pentru a o modifica?
Această problemă a fost depășită si iata o idee stralucita: de ce să nu transformați garajul într-un loc unde copiii ar putea deveni galagiosi si murdari fara a crea probleme?

Avand copii mici, cu siguranta ai nevoie de un spațiu în care juniorii să stea și să se joace în siguranță pentru anii următori.
Va puteti gandi asadar, la cum puteti transforma un garaj standard într-o cameră de joacă. Dacă doriți să abordați acest proiect, veți avea nevoie doar de câteva zile și câteva trucuri inteligente pentru a crea un loc pe care îl vor iubi copiii vostri!

De ce garajul ?

Prima întrebare pe care mulți dintre noi si-o pot pune, este de ce sa alegem garajul pentru o sală de joacă? “De ce nu?”
Masina ta poate sta in curtea casei, in fata casei sau sub un aplecator care sa o fereasca de soare sau zapada. Si daca doriti sa nu deteriorati nimic în interiorul casei, garajul este un loc perfect pentru acest compromis.

Cum sa mentinem cald in garaj?

Daca aveti o usa de garaj cu rezistenta termica, nu ar trebui sa aveti probleme cu temperaturile scazute. Ele pot mentine garajele calde toată iarna. Dar dacă dintr-un anumit motiv garajul începe să devină puțin mai rece, piueti instala un sistem de încălzire activat manual.
Alegerea ușii de garaj potrivite va face minuni pentru cât de cald va fi locul de joacă al garajului în timpul iernii.

Picteaza peretii de beton

Dacă nu ați pictat niciodată pereți de beton, veți fi uimiți de cât de simplu este. Folositi vopsea premium pentru beton, pentru a crea diferite scene pe pereții de joacă. Există multe mărci de vopsea importante care oferă calitatea dorita, culori vii si durabile pe beton.

Decorarea camerei de joacă pentru garaj

O cameră de joacă în garaj nu este la fel ca o sală de joacă în casă. Va trebui să luați în considerare lipsa de pardoseală confortabilă, lipsa spațiului din dulapurile din apropiere și multe altele. În scopul de a face o cameră de joacă mare și confortabilă în garaj, puteti sa acoperiti cu covorase de podea care pot fi găsite în multe magazine de bricolaje, Amazon, sau de mobila si decoratiuni interioare.

Pentru etajere si dulapuri gasim tot ce ne trebuie la Ikea. IKEA are soluții de stocare strălucitoare care funcționează pentru copii de toate varstele. Ele sunt ușor de montat, la preturi accesibile și pot fi personalizate pe măsură ce copiii cresc. Restul decorului poate sa includa autocolante de perete care pot fi cumparate din magazine de bricolaj sau online.

Veti gasi atat de multe autocolante frumoase, toate acestea va pot luminia camera de joaca și puteti sa va simtiti bine.
Pentru camera din imagine, a fost folosit o tema de jungla cu maimute si copaci; Dar sunt teme subacvatice frumoase, teme de alfabet, teme de safari și multe altele.
Dacă copiii sunt mai mari, lasati-i sa va ajute să alegeți autocolantele pentru a le oferi o sala de joaca in care le place sa se afle.

Alegerea vopselei de beton potrivite, o usa de garaj bine izolata pentru a mentine zona confortabila si folosind cateva sfaturi de decorare inteligente, puteți transforma orice garaj într-o camera de joaca perfecta.

Close Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

bannerHomepage